Raptor lézerharc

 


Toborozz csapatot és védd meg a zászlót! - Keress fedezéket, támadj és győzz!

Hívd meg a barátaidat/kollégáidat egy modern küzdelemre! 10 fő már elegendő, hogy egy igazi küzdelemben, megfelelő taktikával megszerezd az ellenség zászlaját!
A lézerharc (laser tag) egy szimulációs stratégiai kalandjáték, amit kortól, nemtől függetlenül bárki játszhat. A játékeszközök infravörös jellel működnek, mint egy TV távirányító, teljesen veszélytelenek a játékosokra, és azok környezetére.
A legújabb modern, számítógépes háttérrel rendelkező játék biztonságos, kicsiknek és nagyoknak egyaránt ajánlott, akár csapatépítéshez is kitűnő szórakozást nyújt. A játékot 12 éves kortól biztosítjuk!
A lézerharc programot egy időben maximum 20 fő tudja - előzetes megrendelés alapján - igénybe venni. 

Ára 2024. február 1-től:

  • Katonai Emlékpark kiállításaira váltott belépőjegy + 2.000,- Ft/fő (Játékidő: max. 60 perc, 10-20 főig - 10 fejpánt, 10 sisak)
  • belépőjegy váltása nélkül 2.600,- Ft/fő díjért vehető igénybe (Játékidő: max. 60 perc, 10-20 főig - 10 fejpánt, 10 bukósisak)

 

A programokat szabadtéren, jó idő esetén tudjuk biztosítani! Bejelentkezés a programra 10 munkanappal korábban!

Bejelentkezés a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehetséges.

A programon való részvételhez a felelősségvállaló nyilatkozat ITT letölthető!

Kedvezőtlen időjárás miatt elmaradt program esetén költséget nem számítunk fel és kártérítést sem áll módunkban fizetni.


A Katonai Emlékpark területe nem közterület. A park területét érintő mindennemű programszervezés (pl. iskolai- , céges csapatépítő rendezvény) kizárólag az üzemeltető előzetes hozzájárulásával bonyolítható! 

Keressenek bennünket bizalommal a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen! 
 

 

- vissza -

Please publish modules in offcanvas position.

Az oldal sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmények érdekében. Részletekért nézze meg az adatvédelmi nyilatkozatunkat. További részletek.