Hírek üres

SZÁMHÁBORÚ - 2022

ORSZÁGOS HADIJÁTÉK A PÁKOZD-SUKORÓI CSATA 174. ÉVFORDULÓJA TISZTELETÉRE

XIII. HONVÉDFESZTIVÁL

SZÁMHÁBORÚ - 2022

ORSZÁGOS HADIJÁTÉK

A PÁKOZD-SUKORÓI CSATA 174. ÉVFORDULÓJA TISZTELETÉRE

 2022. szeptember 27. 09.30 – 14.00

Katonai Emlékpark Pákozd – Nemzeti Emlékhely

 

A számháború klasszikus, szinte már retró játék, melyet örömmel és lelkesen játszanak a mai fiatalok is, különösképpen akkor, ha az csodás földrajzi környezetben és újszerű játékelemekkel kiegészítve zajlik. Ezt kínáljuk azoknak a diákoknak, akiket az iskolájuk benevez a XIII. Honvédfesztivál keretében, a pákozdi Mészeg-hegyen, a Katonai Emlékpark szép környezetében megrendezendő országos hadijátékra.

A klasszikus játék modern elemekkel kiegészített változatára tisztelettel hívunk és várunk 10 és 16 év közötti tanulókból álló iskolai csoportokat.

Egy tanintézményből maximum 20 fő fogadására van lehetőségünk. A jelentkezéseket – a létszámkeret betöltéséig – a beérkezések sorrendjében fogadjuk, melyről a részleteket is tartalmazó válaszüzenetben küldünk értesítést.

Jelentkezni csak a tanintézmény hivatalos e-mail címéről küldött, pontosan kitöltött adatlappal lehet, 2022. szeptember 20-ig.

A jelentkezési lapot a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre kérjük elküldeni.

Tisztelettel és élményekkel teli programmal várjuk az érdeklődő diákközösségeket!

A kiírás és a JELENTKEZÉSI LAP letölthető ITT!

    - vissza -

Please publish modules in offcanvas position.

Az oldal sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmények érdekében. Részletekért nézze meg az adatvédelmi nyilatkozatunkat. További részletek.