Visszajövünk! Vár a KEMPP!

Június 1. és augusztus 15. között egyéni vendégeinket kedvezményes belépőjeggyel várjuk!

ÉLMÉNY, KALAND, TÖRTÉNELEM 1848-tól napjainkig!

Ismerje meg a magyar hadtörténelem legfontosabb eseményeit az 1848-49-es szabadságharctól a nagy háborúkon keresztül egészen napjaink katonai tevékenységéig.

A Pákozd határában magasodó Mészeg-hegyen és környezetében történelmi jelentőségű események zajlottak, s a terület ezzel hadtörténelmünk megjelenítésének méltó helyszínévé vált. A Katonai Emlékpark Pákozd – Nemzeti Emlékhely kiemelt feladatának tekinti az események hiteles és széleskörű bemutatását, valamint a hadtörténelmi alapokon nyugvó hazaszeretet erősítését.

Az interaktív elemekkel bővített kiállítások mellett az ingyenesen letölthető, modern kül- és beltéri digitális tárlatvezető alkalmazás (KEMPP) segítségével barangolhatják be a parkot. Az 1848-tól napjainkig a magyar hadtörténelem főbb eseményeit kísérik végig az Emlékpark egyes elemei, melyek meglátogatását élményekkel teli katonai akadálypálya és Raptor lézerharc egészíthet ki. 

Június 1. és augusztus 15. között az egyéni felnőtt belépőjegyet megváltó vendégeink 300,- Ft/fő kedvezményben részesülnek a belépőjegy árából.

Az Emlékpark naponta 10.00-18.00 között tart nyitva.

A látogatással kapcsolatos egészségügyi szabályainkat ITT találja!

Várjuk szeretettel Emlékparkunkban!

 - vissza -

Az oldal sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmények érdekében. Részletekért nézze meg az adatvédelmi nyilatkozatunkat. További részletek.